meisje speelt hockey - summergames insalland
dames spelen hockey - summergames insalland
jongens spelen hockey - summergames insalland

Aanmelden Hockey – Summergames

Kom gezellig kennismaken met hockey. Doe mee met het Knotshockeytoernooi, Panna hockey toernooi en Six a Side. 

Ga je gezellig met je vrienden de sportieve strijd aan? Bij het aanmelden kun je aangeven dat je als team mee wilt doen. Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan. Elk teamlid moet zich nog wel apart aanmelden, maar je kunt aangeven dat je samen een team vormt. Nog wel een te gekke naam verzinnen natuurlijk!

Urban Hockey is alleen voor kinderen van 6 – 12 jaar.

Knotshockey

Knotshockey is een variant van hockey, waarbij je gebruik maakt van hockeyknotsen in plaats van hockeysticks. Deze vorm van hockey kun je zonder bitje en scheenbeschermers spelen. Je speelt in kleine teams in een kleiner veld. Heel leuk, dus vooral samen veel plezier maken.

Panna hockey

Panna hockey is een snelle variant van hockey, waarbij je korte snelle wedstrijdjes speelt in teams van 1 of 2 personen. Dit kan met de hockeystick, maar ook met de hockeyknots. Het is echt een uitdagend en fanatiek spelletje.

Six-a-Side

Six a Side is een Australische/Indiase hockeyvariant, waarbij je hockeyt op kleine velden in teams van zes personen. Indien nodig kan er ook in nog kleiner verband gespeeld worden. Je soeelt zonder keeper, maar met de algemeen geldende hockeyregels. Six a Side hockey speel je met de hockeystick, maar kan ook met de hockeyknots.

Urban Hockey (6 – 12 jaar)

Urban Hockey is voor kinderen van 6 – 12 jaar en is een uitdagende, ‘coole’ vorm van hockey die je overal kunt spelen, ook op straat. Het bestaat uit Streethockey 3v3 en 5v5, Urban Skills & Tricks, Urban Challenges, Urban Battles en Urban Parcours. Je speelt individueel en samen.

Helaas…

Er zijn geen nieuwe data meer gepland voor deze activiteit.

Heb je belangstelling voor deze activiteit? Laat het ons weten! 

Kijk in de agenda waar je wel aan mee kunt doen.

Blijf op de hoogte! Volg onze socials

Design Escapes

Jongerenactiviteiten in Salland.