Activiteiten

Let’s make it happen!

Zeskamp 900 jaar Raalte 29 april 2023

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

NIEUW PROJECT!!

Achter de schermen zijn we er al een tijdje druk mee, maar nu mogen we ons eerste grote project met jullie delen. InSalland organiseert namelijk op zaterdag 29 april een zeskamp voor 900 jaar Raalte!

Een sportieve, gezellige en competitieve dag voor jong en oud. Geef je op met je buren, vriendengroep, familie of sportteam! Iedereen is welkom en deelname geheel gratis. 

De zeskamp vindt plaats gedurende de gehele dag van 10 tot 17 uur. Er wordt met verschillende poules gewerkt, die 2 uur duurt. Je bent voor de zeskamp dus 2 uur actief bezig. Later wordt nog bekend gemaakt wat de poule indelingen zijn op welke tijd de poule start.
Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Dus, roep je vrienden bij elkaar, bedenk een leuke naam voor je team en meld je aan!

Enthousiast? Opgeven kan via onderstaande button.

jongeren glijden van helling van stormbaan buiten, zeskamp 900 jaar aalte

Nieuwsgierig naar alle spelonderdelen? Scroll door naar beneden.

Kom kijken!

Ook aan de toeschouwers is gedacht. Kom kijken en moedig je team aan!

Voor de kinderen is een superleuk springkussen disco olifant aanwezig.
Of speel vier-op-een-rij. Gegarandeerd uren speelplezier!

zeskamp 900 jaar raalte springkussen disco olifant
gratis zeskamp voor jong en oud tijdens viering 900 jaar raalte - vier op een rij

Ben jij de enthousiasteling die het leuk vindt om tijdens de zeskamp te helpen bij het begeleiden van de spellen? En ben je beschikbaar op zaterdag 29 april? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Als vrijwilliger tijdens de zeskamp ben je verantwoordelijk voor de uitleg van de activiteiten. Ook hou je het spelverloop in de gaten en zorg je dat alles eerlijk verloopt. De spelbegeleiding geeft aanwijzingen waar nodig en zorgt ervoor dat er bij het eindsignaal ook echt gestopt wordt. Eén van de spelbegeleiders loopt naar afloop van een spel naar het wedstrijdsecretariaat om de uitslag door te geven.

Enthousiast, maar alleen een dagdeel beschikbaar? Geen probleem! Bij het aanmelden kun je aangeven of je alleen ’s ochtends, alleen ’s middags of de hele dag beschikbaar bent.
We gaan er samen een SUPER gezellige en leuke dag van maken! 

Helpen? Graag! Geef je op via onderstaande button.

Uit welke onderdelen bestaat de zeskamp?

  • gratis zeskamp voor jong en oud tijdens viering 900 jaar raalte

    Bubbelvoetbal

    Niet zomaar voetbal, maar bubbel voetbal. Je krijgt een prachtig bubbelpak aan waarin je vervolgens gaat voetballen. Scoor zoveel mogelijk doelpunten! Maar dat gaat niet zomaar, in het bubbelpak kun je zomaar omver gebeukt worden door je tegenstanders, dus pas op! Maar wees niet bang, door het bubbelpak sta je zo weer overeind. Laat je tegenstander zien wat scoren is.

    Foto: Hollewand
zeskamp 900 raalte - onderdeel stormbaan jungle bouncing balls

Jungle Bouncing Balls

Leg met je team het parcours door de jungle zo snel mogelijk af! Loop over de rode ballen zonder te vallen. Maar pas op je stuitert alle kanten op!

Foto: Hollewand
bungeerun - onderdeel gratis zeskamp viering 900 jaar raalte

Bungee Running

Ren zover mogelijk de baan op om het blokje te leggen! Niet zo moeilijk toch?! Helaas je zit vast aan een elastiek en je kunt zomaar terugschieten. Verzamel al je kracht en doorzettingsvermogen en versla je tegenstander!

Foto: Hollewand
zeskamp 900 jaar raalte onderdeel levend sjoelen

Levend sjoelen

Levend sjoelen! Geen houten schijven, maar dit keer ben jij zelf de schijf. Neem een aanloop en glij door de baan met water. Probeer vervolgens in de vakken te glijden om zoveel mogelijk punten te scoren.
Foto: Hollewand
zeskamp 900 jaar raalte onderdeel gladiatorengevecht

Gladiatoren gevecht

Gladiatoren gevecht. Stoot je tegenstander van de troon! Ontzettend leuk en plezier gegarandeerd!

Foto: Hollewand
zeskamp 900 jaar raalte onderdeel grote stormbaan

Stormbaan Adventure Track XL

Tijdens deze grote stormbanen race gaat het erom zo snel mogelijk te zijn. Stel een strategische volgorde op en probeer het andere team sneller af te zijn. Deze uitdagende stormbanen maken je het zeker niet makkelijk, maar gooi alles in de strijd en ga voor de snelste tijd samen met je team.

Foto: Hollewand

Leuk idee voor activiteit

Heb je een leuk idee voor een activiteit? Ook dan kun je bij ons terecht! We kunnen je helpen en begeleiden om de activiteit mogelijk te maken. Ga naar pagina Contact, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Jongerenorganisaties

We helpen ook jongerenorganisaties bij hun activiteiten. Neem contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Ga naar pagina Contact, vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Let’s connect!


jongeren zitten buiten in de natuur gezellig bij elkaar, activiteiten voor jongeren in salland

Blijf op de hoogte! Volg onze socials

Jongerenactiviteiten in Salland.