Skip to main content

Natuurlijk Heidepark

Ideale ontspanningsplek

Voor een actief of relax dagje uit op prachtige locatie

Verscholen in de bossen aan de rand van Lemelerveld vindt je één van de prachtigste locaties van Overijssel. Natuurlijk Heidepark is een recreatiepark voor alle leeftijden en een ideale ontspanningsplek voor de buitenmens.

De combinatie van klimbos, zwemplas, speeltuin en horeca maken dit een uitstekende locatie voor families, vriendengroepen, schooluitjes of bedrijfsfeesten.

natuurlijk heidepark lemelerveld - leuke activiteit voor jongeren in salland

Klimmen in een uitdagend klimbos

Ga het avontuur aan in het klimbos met 4 uitdagende parcours

Met een van de uitdagendste klimbossen van Nederland is dit ook voor jongeren en volwassenen een sportieve uitdaging. 4 spannende routes variërend in moeilijkheid en hoogte en een 110 meter lange zipline over de zwemplas!

Natuurlijk Heidepark - klimbos leuke activiteit voor jongeren in salland

Zwemmen en spelen

Er is volop vertier in en rond het water van onze zwemplas

Na het klimmen kan je afkoelen in de natuurzwemplas en lekker zonnen op het strand of de ligweides. Voor de badgasten zijn er ook nog diverse speeltoestellen, een pannakooi en een volleybalveld. Er is daarnaast een gratis toegankelijke speeltuin volledig in kabouterthema, met onder andere een springkussen, glijbanen en kabouterhuisjes. Voor de allerkleinsten is er ook een kabouterpad waarbij de kinderen op speurtocht gaan door het bos.

natuurlijk heidepark - zwemplas leuke activiteit voor jongeren in salland

Ontspannen op het terras

Genieten van hapje en drankje in de serre of op het terras aan het water

Om het dagje uit helemaal compleet te maken is er een professionele horeca gelegenheid waar diverse warme en koude versnaperingen te verkrijgen zijn. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je hier heerlijk ontspannen in de serre of op het terras aan het water.

natuurlijk heidepark - horeca ontspanning voor jongeren in salland

Let’s connect!